- Prijslijst

Prijslijst behandelingen

Indien u meerdere behandelingen combineert gelden combinatietarieven. Neem voor meer informatie hierover geheel vrijblijvend contact met mij op.

Prijslijst

Standaard Pedicurebehandeling

€ 27,50


Voetenonderzoek, voeten reinigen en desinfecteren. Nagels knippen, reinigen en machinaal afwerken. Eelt verwijderen en machinaal afwerken. Kloven, likdoorns en ingroeiende nagels behandelen.

Op maat gemaakte ortheses

€ 25,00


Ortheses bieden drukverlichting en bescherming bij een veranderde teenstand. Prijs is exclusief een standaard behandeling.

Nagelcorrectie met beugels

€ 25,00


Last van ingroeiende nagels? Een beugel kan de oplossing zijn. De nagel word vanuit de groei gecorrigeerd. Prijs is per nagel exclusief een standaard behandeling.

Nagelreparatie met acryl of gel

€ 10,00


Nagels die door schimmel vervormd zijn kunnen er weer als nieuw uitzien door een nagelreparatie met gel of acryl. Prijs is per nagel, exclusief een standaard behandeling. Vraag naar de voorwaarden!

Handenverzorging

€ 15,00


Nagels knippen en machinaal bijwerken. Eventueel lakken van uw nagels met uw eigen nagellak. Alleen van toepassing als aanvulling op een pedicure behandeling.

Nagels lakken

€ 5,00


Aan het einde van een standaard behandeling kan ik ook uw nagels met uw eigen nagellak lakken. Prijs is per tien minuten werk.

Gellak CND

€ 17,50


Gellak op teennagels alleen in combinatie met een standaard behandeling